A Wishen megéri fülest venni?
Figyelt kérdés
A gépemhez akarok fülest venni. Nézegettem a wishen és láttam, hogy van pár db ami nem is rossz. De tudom, hogy ott nem minden a minőség. Megéri ott venni ilyet?2019. máj. 21. 14:03
1/6 anonim válasza:
Szerintem akkor már inkább ebayről vagy aliexpressről rendelj.
2/6 anonim válasza:
"van pár db ami nem is rossz."
Almodozz csak, wishrol bizsut es poharalatetet szabad csak rendelni.
4/6 anonim válasza:
Wishről semmit sem érdemes rendelni, csak olyat, ami nem baj, ha nem érkezik meg. Én AliExpressről rendeltem egy ilyet: [link] kb 3 éve, egyik legjobb vételem volt, mocsok hangosan szól, a virtuális 7.1 tényleg megvan, belefér a nagy fülem teljesen a fülrészébe, a gombok teljesen működnek még most is, és szépen néz ki. A fülesek műbőr külső borítása már lekopott, de az alatta lévő szivacsréteg még most is tökéletes.
5/6 anonim válasza:
#2 miért rendelne bárki bizsut vagy poháralátétet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!