Megéri wishről gitárt rendelni?
Elektromos vagy akusztikus lenne a kiszemelt?
Attól függ melyik modell. Valószínűleg ami wish-en van, az olcsó, silány cucc lehet, ami csak elveszi a kedved a gitározástól. Ha szerencséd van, kifogsz egy jobbat, de az ilyenek nem arról híresek.
Vannak a nagyobb gyártóknak (Epiphone/Ibanez/Cort/Squier/etc.) jó belépő modelljei, amik tökéletesek tanulásra/gyakorlásra. Első körben bemennék egy hangszerboltba, és megfogdosnám a gityókat, hogy melyik kényelmes számomra, aztán körbenéznék itt vásárlás céljából: [link]
Nem kell félni a használt cumóktól, főleg ha van hozzáértő aki elmegy veled.
(Én anno egy Cort CR100-al kezdtem. Nem volt valami nagy durranás, viszont nekem kiindulásnak tökéletes volt. Valaki a strat formára esküszik első gitárnak a vékony nyaka miatt, valaki pedig pont a vastagabb nyaka miatt klasszikuson/akusztikuson tanul, embere válogatja. Bocsánat, nem éppen témába vágó írás, de remélem hasznos amit írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!