Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri wishről gitárt rendelni?

Megéri wishről gitárt rendelni?

Figyelt kérdés
Most akarok megtanulni gitározni, és mindenki azt mondja, hogy először ne egy 50ezres gitárral indítsak, de azt nem tudom, hogy a wishről rendelt, az megéri-e az árát. Ha valaki már rendelt az légyszi írja le a tapasztalarait

2019. ápr. 26. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Elektromos vagy akusztikus lenne a kiszemelt?

Attól függ melyik modell. Valószínűleg ami wish-en van, az olcsó, silány cucc lehet, ami csak elveszi a kedved a gitározástól. Ha szerencséd van, kifogsz egy jobbat, de az ilyenek nem arról híresek.

Vannak a nagyobb gyártóknak (Epiphone/Ibanez/Cort/Squier/etc.) jó belépő modelljei, amik tökéletesek tanulásra/gyakorlásra. Első körben bemennék egy hangszerboltba, és megfogdosnám a gityókat, hogy melyik kényelmes számomra, aztán körbenéznék itt vásárlás céljából: [link]

Nem kell félni a használt cumóktól, főleg ha van hozzáértő aki elmegy veled.

(Én anno egy Cort CR100-al kezdtem. Nem volt valami nagy durranás, viszont nekem kiindulásnak tökéletes volt. Valaki a strat formára esküszik első gitárnak a vékony nyaka miatt, valaki pedig pont a vastagabb nyaka miatt klasszikuson/akusztikuson tanul, embere válogatja. Bocsánat, nem éppen témába vágó írás, de remélem hasznos amit írtam.)

2019. ápr. 26. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
En is akkarok gitárt de nem a wishről.Én attól félnék hogy nem fog olyan biztonságosan megérkezni.Inkább rendeld itthon mert itt még visszatudod küldeni ha rossz.És ha elveszlik a csomagod és 60 napig fog érkezni úgy mint az én 2 dolláros termékem.Február 20 ra volt nekem h akkor jön meg és nekem múlt héten jött meg
2019. ápr. 27. 07:04
 3/5 Mojjo ***** válasza:
Szerintem úgy értik, hogy lehetőleg kicsit többet szánj az első gitárodra, mint 50 ezer... Ha elektromosról beszélünk, 50 ezerért a leggagyibb ipari hulladékokat kapod csak meg, ha akusztikusról, akkor mondjuk már a bevállalható kategóriát el lehet csípni 50-ért. De lássuk be, 50 ezer nagyon-nagyon kevés egy hangszerre...
2019. ápr. 27. 08:06
 4/5 anonim válasza:
Mojjoval kell egyetértenem. Wishes 50 ezer alatti gitar cska a kedved venné el az egésztol. Menj be egy hangsuerbpltba fogdoz meg egy párat, nézz fel a gsfanaticra ott egész jókat ki lehet fogni jó áron.
2019. máj. 11. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
A gs-en csak átverik a kezdőt ilyen leharcolt kókány gitárokkal, én nem ajánlanám egyből. Persze ettől függetlenül néha ki lehet fogni jókat de nem pont ő.
2021. jan. 5. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!