Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS! Miért nem tudom boot...

SOS! Miért nem tudom boot camppel windows-t rátenni a macemre? Miért írja ki ezt?

Figyelt kérdés
Vettem 500gb merevlemezt, hogy csatlakoztassam 2012-es macbook promhoz boot camp során. A gépemen van 117,5 gb szabad terület. Kiválasztom a Rendszerindító USB-meghajtót, el is kezd betölteni, amikor megvan az iso fájl (win10). El is indul formázás után a windows fájlok másolása, majd megakad és kiírja: Nem hozható létre a rendszerindító USB-meghajtó. Nincs elég rendelkezésre álló hely a lemezen. Nem értem miért ne lenne. VAn 500gb szabad a merevlemezen, a gépen meg 117,5 gb...

2019. máj. 13. 15:21
 1/1 A kérdező kommentje:
Sikerült, egy korábbi win10-es berziót kellett letölteni hozzá, mert nem a legfrissebb osx van a gépemen.
2019. máj. 13. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!