Miért nincs stabil 60, sőt még 50 fps-em se sea of thievesben?
Windows keresőbe beírod,hogy eszközkezelő,az kiadja az összes drivert és ami nem a legfrissebb azt jelezni fogja valószínűleg egy sárga felkiáltójellel.Ha driver probléma van valószínű a videókártyád drivere lesz a hunyó.
innen töltsd le majd telepítsd fel a Geforce experience-t.Ha megnyitod az alkalmazást lesz egy olyan menüpont hogy illesztőprogramok.Arra katt,majd utána ott lesz hogy letöltés.Letölti és fel is telepíti.Eleve ha van mit letölteni akkor nem a legfrissebb driver fut a gépen.
frissítettem, de ugyan az van
nem értem hogy miért, mióta megvettük a gépet (nem használtan) azóta nem tudtam közepes beállításokkal játszani :/
Sea of thieves eredeti, gta nem volt az, de nem hiszem hogy ez változtatna bármit is
Most terveztem 1060ra váltani, csak nekem gyanús volt hogy csak ennyit tud, pedig többet kéne (legalább egy full közepes beállítást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!