Ezeket mind ki kell pipálni, ha a mások által javasolt Revo Uninstaller-rel szeretném eltávolítani végleg a gépről a visszamaradt rendszerleíró elemeket? Ha jól értelmezem az elérési útvonalat, akkor kipipálás nélkül is törli a TotalCommander-t?
Mivel nem tanultam angolt, így nem akarom elrontani a visszamarat elemek végleges törlését, egy kapkodással, hogy olyasmit töröljek esetleg, amit nem szabad.
Meg vagyok elégedve a Totalcmd-vel, csak már kettő volt belőle a gépen és az egyik valamiért nem volt megnyitható.
Ezért most letörlöm mind a kettőt és egy újabbat telepítek.
Könyvtárszerkezet:
Visszamaradt rendszerleíró elemek:
Sajátgép (piros betűkkel írva)
HKEY_CURRENT_USER (piros betűkkel írva)
Software (piros betűkkel írva). Ezeket, azért mutatja pirossal, hogy véletlenül se töröljem?
Classes
Local Settings
Software
Microsoft
-------------------------------------------------------
Ismét „Classes”
Microsoft
Windows NT
CurrentVersion
AppCompatFlags
Compatibility Assistant
Store
C:\totalcmd\TCUNUN 64.EXE – 53 41 43 50 1 000 stb.
C:\totalcmd\TOTALCMD.EXE – 53 41 43 50 1 000 stb.
C:\totalcmd 64.EXE – 53 41 43 50 1 000 stb.
Ezeket az exe file-okat --> C:\totalcmd...stb) értem, hogy el kell távolítani, de a többit is ki kell pipálni, vagy nem szabad törölni?
Útvonal:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrenVersion\AppCompatFlags\CompatibilityAssistant\Store
Köszönöm a válaszokat!
Mikor csak a 3 db file-t akartam törölni a C-meghajtóról, akkor feltette azt a kérdést, hogy "biztos vagyok-e abban, hogy nem törlöm a fennmaradt elemeket"?
Ezek szerint ki kell pipálni mindent. Így már törlöm az egészet.
A total commandert fölösleges telepíteni, mert simán fel is lehet másolni a gépre, hogy ne írjon bele a regisztrációs adatbázisba. Én hosszú évek óta így használom. Ehhez a következőt kell csinálni:
-letöltöd a telepítőt, aminek a neve jellemzően totalcmd.exe
-átnevezed a kiterjesztést zip-re
-ezután bele tudsz lépni a telepítőbe
-itt fogsz találni egy install.cab nevű könyvtárat, ebbe is lépj be
-itt vannak a program fájljai, ezt mindet jelöld ki és másold bele egy előre elkészített totalcmd nevű könyvtárba
-ahhoz, hogy ne írjon a regisztrációs adatbázisba létre kell hoznod egy wincmd.ini nevű szöveges fájlt a jegyzettömbbel a totalcmd nevű könyvtárban
-ebbe a fájlba írd be a következő sortokat:
[Configuration]
UseIniInProgramDir=7
LanguageIni=WCMD_HUN.LNG
Mainmenu=WCMD_HUN.mnu
Ezzel gyakorlatilag hordozhatóvá(portable) tettük a total commandert. Így ha nem a C meghajtóra teszed, akkor egy windows újratelepítés után is a megszokott beállításaiddal fog elindulni.
#3-as Válaszoló!
Köszönöm szépen, mert te vagy az első aki ezt javasolta.
#4-es Válaszoló!
Így teszek, ahogyan leírtad!
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!