Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógépem nem kompatibilis...

Számítógépem nem kompatibilis az 5.1-el kérdés hogy hogy tudom megoldani hogy 5.1-es hangzás legyen? Realteket letöltöttem megpróbáltam de azt írja hogy nem található a jelen eszközmeghajtó programcsomag által támogatott eszközmeghajtó.

Figyelt kérdés

Számítógépemen

Win10

AMD High Definition Audio Device

High Definidion Audio

5.1-re megoldást keresek!

2018. nov. 3. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:

"5.1-re megoldást keresek!"

PC re nincsen olyan.

2018. nov. 3. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
USB-hangeszköz (vagyis kártyának nevezett nem kártya), de még azt sem tudtad ideírni, hogy laptop, vagy asztali, vagy esztergagép, vagy mi a típusa.
2018. nov. 3. 18:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Asztali
2018. nov. 4. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor kártyát is tehetsz be elvileg.

Vagy valaki, aki ért hozzá.

De nekem az alaplap is gyanús, HD audio igen, 5.1 nem?

Milyen alaplap ez pontosan?

2018. nov. 4. 10:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Asrock B150M-HDS alaplap sajnos nem nagyon értek a gépek belsejéhez
2018. nov. 5. 09:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Sejtettem, ez az alaplap még 7.1-et is támogat, 5.1-et is.

Ezt úgy oldják meg, hogy hátul van 3 db jack, ami 6 csatornára is használható (vagy mikrofon be és vonal kimenet), plusz még az előlapi csatlakozóval együtt 8-csatornás kimenetet tud produkálni.

A hozzávaló drivert kell letölteni:

[link]

Ha sehogy nem jó, lehet hibás a hardver esetleg.

2018. nov. 5. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Privát kérdésre is csak azt tudom válaszolni, hogy az előbb megadott linken találod a Realtek HD audio drivert (Support), az operációs rendszer kiválasztása után.

Vagyis nem AMD, azzal nem is mehet.

További beállításban is tudok segíteni, de nem szükséges privátban, látom a kérdést a saját listámon.

2018. nov. 16. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!