Formáztam a C: meghajtót de nem tudok Windowst telepíteni rá! Hogy javítsam meg?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem rég találtam egy gépet a padláson amin windows 10 futott ezért raktam rá egy windows 7 et vagyis raktam volna!A C: meghajtón nem volt elég hely ezért formáztam de ha próbálok rá telepíteni akkor a telepítő ezt írja:Windows cannot be installed to the disk.The selected disk has an MBR partition table.On EFI system, Windows can only be installed to GPT disks.Miért van ez és hogy lehet meg javítani?2019. márc. 8. 10:40
1/2 anonim válasza:
GPT partíciókat kéne csinálni. Írja!
Vagy USBlegacy módban bootolsz éds akkor jó lesz az MBR is vagy telepítőlemezzel törlöd a partíciókat és utána létrehozod őket újra ami már valszeg GPT lesz.
2/2 anonim válasza:
windows telepítővel lépj be a parancssorba
DISKPART
List disk
Select disk ide az a szám jön ami a gép hdd-jének száma
clean
Ezután indítsd újra a teleptőt és menni fog a telepítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!