Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Xp szeretnem telepiteni de ki...

Zotyo111 kérdése:

Xp szeretnem telepiteni de ki irja kek kepernyon h vegezek el virus ellenorzest es es mas marhasagokat es nem engeded tovabb pedig formaztam is a gepet es ugy se csak a 7est hagyja . Van erre megoldas?

Figyelt kérdés

2013. máj. 17. 21:09
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Ugye XP telepítő lemezről boot -olva akarod?
2013. máj. 17. 21:23
 2/5 A kérdező kommentje:
igen persze elindul a telepito es aztan ki ir egy csomo hulyeseget es leal eddig nemvolt igy soha
2013. máj. 17. 21:30
 3/5 Komplikato ***** válasza:

Lehet Ram hiba, vagy a CD/DVD olvasó hibája, esetleg a amire telepíted meghajtó, ananka hibája is. És, hogy bonyolítsuk utóbbi kettő adatkábelének hibája is lehet.

Ja vagy előfordulhat, hogy a telepítő lemez: karcos, koszos, simán annyira gagyi, hogy eddig bírta

2013. máj. 17. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:
de nem reg toltottem le uj xp ki irtam uj cdre be is lehetett instalalni de sajnos ugy jartam h megint at kellet instalalni es uygan az ... tobb xp-m van ki irva es azoknal csinalja nem tom lehet e ide kepet felrakni tennek fel h lasd pontosan mit ir hat ha ugy jobban tudnal segiteni
2013. máj. 17. 21:45
 5/5 csacsi2 ***** válasza:

Szerintem fogalomzavar van. Az xp telepítője nem tartalmaz hasonló üzeneteket.

A Boot -oláson P.O.C nem az automatikus lejátszást (indulást) érti, hanem hogy mikor indul a gép bios szinten, a telepítőlemez meghajtót kiválasztva elindul a telepítés.Tehát nem fut oprendszer.

Leformáztad a gépet. A gépet formáztad levagy azt a merevlemezt ahova szeretnéd telepíteni az xp-t és fentmaradt a win 7? mert akkor előfordulhat, hogy a win7 -elindul és kéri a vírusellenörzést. Ha nincs betöltve oprendszer akkor gond nélkül lefut a telepítő!

2013. máj. 17. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!