Hol lehet Győrben nyomtattatni?
Figyelt kérdés
A4es és A5ös papírt szeretnék színesben. Miden ötletnek örülök előre is!2019. márc. 4. 13:43
1/3 anonim válasza:
Eleg nagy helyre szukitetted a dolgot.. legkozelebbi papir-iroszer boltban, esetleg konyvtarban.
2/3 anonim válasza:
Ez mégis milyen kérdés?
Google? Fele ennyi időd menne el rá, mint ide irogatni. Ezeket ugy nem fogom fel...
Amugy Fekete stúdió. Van diakkedvezmeny is.
3/3 A kérdező kommentje:
A googleben semmi "érdemlegeset" nem találtam, ezért gondoltam biztos van pár hely, aminek vagy nincs weboldala vagy nehezebben megtalálható. Kicsit kiegészítve, nem egy könyvtárra gondoltam, ahol én állok egy ősrégi gép mellett, hanem egy rendes boltra, ami például tud díszes papírra is nyomtatni stb. A válaszokat köszönöm
2019. márc. 5. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!