Milyen gamer laptopot válasszak 300e-400e forintos árkategóriában?
Sok helyen keresgéltem már, de az a tapasztalatom, hogy ebben az árkategóriában csak a már 2-3 éves gamer laptopok vannak, ezért szeretnék hozzátok fordulni, hogy ti tudtok-e tanácsokat vagy esetlég márkát, típust ajánlani vagy egyáltalán ebben az árkategóriába milyen laptop összeállítások férnének bele manapság. Számomra fontos, hogy a kijelzője 17 colos vagy annál nagyobb legyen. Köszönöm a válaszaitokat! :)
U.i.: Tisztában vagyok a gépalkatrészek feladatával és teljesítményével, csak azt nem tudom, hogy ebbe az árkategóriába milyen összeállítás férne bele, mit várjak el ennyiért egy laptoptól.
gtx 1070 nem fér bele mert ez valahol félmillánál kezdődik,tehát marad az 1060.lehet hogy kb 2 éves kiadás már,de ez van.és olyat vennék amelyikben van thundebolt 3,mert ehhez tudsz vga-t csatlakoztatni a későbbiekben.
sajnos csak az emagon találtam ilyet.
vagy itt az asus rog.ebben nem biztos hogy van tb3 viszont jó a hűtése és 144Hz-es a monitora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!