Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kibannoltak seemta v3-ről...

MudthaFákűá kérdése:

Kibannoltak seemta v3-ről örökre mivel felkaptam a vizet és véletlen anyáztam. Szerintetek igazságos volt?

Figyelt kérdés
Én ezt nem találom igazságosnak mivel nem kivántam az illető annyának a halálát és részleteztem le például hanem csak kicsuszott a számon egy "IDIÓTA FASZ". Másokat csak admin jailbe raknak vagy 90 percre. Nektek erről mi a véleményetek?

2019. febr. 10. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt csinálnak amit akarnak, -1 embertől nem lesz fogfájásuk.
2019. febr. 10. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
rocket ligueban napi szinten ment az other mother szídása, ott acég értelmesebben állt hozzá.
2019. febr. 10. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindkét oldalnak elfogadható az érvelése és igaza lehet.

Admin oldalról az ő feladatuk a szabályok betartásának felügyelete. Ha napi szinten van 20 hülyegyerek akit valahogy kezelni kell, egy idő után ráunhatnak, és lehet pont te leszel az akinél jobban odacsapnak, példát statuálnak, vagy pont ott szakad el valakiben valami és bannol.

Játékos oldalról pedig azt lehet felhozni, hogy sokszor az adminok visszaélnek a hatalmukkal, és bár tilos káromkodni, mégis többes mérce van és nem egyformán büntetnek.

Ez két szubjektív megítélés. Az sem normális ha toxikusok a játékosok, de az sem ha az adminok. Az objektív viszont a szerver szabályzata: ha tilos káromkodni és te mégis megtetted, vállald a következményeit. Kérj feloldást tőlük, ha lehet.

2019. febr. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!