Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki az Itmedia....

Rendelt már valaki az Itmedia. Sk-ról?

Figyelt kérdés
Leadtam rendelést rendelést de nem voltak képesek visszaigazolni 12 óra elteltével sem. Ezek ilyen lassan dolgoznak vagy mi?

2019. febr. 8. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:
MÉG 2008-2009 fele rendeltem dvd-pakkokat, meg dvd táskát nem volt velük baj. Az h most 2019-re jók e nemtudom.
2019. febr. 8. 23:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon elszálltak maguktól szerintem. Kommunikáció nagyon gyenge cégen belül, amit persze rajtam "vertek le". Ha csak rendelsz, és fizetsz, akkor tán nincs gond velük, sokáig szerettem őket. Amint egy kicsi bonyodalom van, te leszel a sz*r, efelől ne legyen kétséged. Sokáig árban nem volt versenytársa szerintem, most 2024-ben azért már akad. Számítok rá, hogy rövidesen tönkremegy már ez a cég és azok után, ahogy velem bántak, remélem is.
nov. 19. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!