Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Történhet meg olyan hogy egy...

Történhet meg olyan hogy egy webes áruháznál azt írják, hogy 5000ft helyett 3000ft és amikor meghozzák akkor mégis kérik az 5000ret? Itt az ilyen nem nagyon megbízható oldalakra gondoltam mint a wish

Figyelt kérdés

2019. febr. 2. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Külföldi vásárlás esetén előre fizetsz, ott nem tudnak átverni. Viszont EU-n kívülről rendelve áfa- és vámhatár fölött ki kell fizetned a 27% áfát, 2,5% vámot, meg 3500 forint körüli eljárási költséget. Ez nem átverés, hanem az importeljárás része.

Ha belföldről utánvétellel rendelsz, és nem annyit fizettetnek meg veled, mint amennyiért rendeltél (nyilván a postaköltséget számold bele, ne csak a termék árát), akkor egyszerűen nem veszed át, majd panaszt teszel.

2019. febr. 2. 17:15
 2/2 Dongaben ***** válasza:
Történhet ilyem... Az áruházak weblapjai, sajnos nincsenek elég gyakran frissítve. Ilyen esetben a visszaigazoló email bemutatásával (Amiben szerepel a fizetendő összeg.) tudsz reklamálni, és visszaigényelni a plussz összeget. (Én már jártam hasonlóan, és az igazolás után visszakaptam.)
2019. febr. 2. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!