MPL Futár miért nem hozta ki a csomagot?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel jött az email hogy ma megkísérelik kihozni a neten rendelt csomagom.Egésznap otthon voltam várva mikor jön de semmi.Előtte általába felszoktak hívni ha jön de ezse történt meg.Reggel kapom üzenetett hogy Sikertelen kézbesítés helyszínen
jogosult átvevő hiánya.Lakcím,telefonszám is rendesen megvan adva.Nem értem mi lehet a probléma.
2019. febr. 1. 13:48
1/2 anonim válasza:
A szállító tudja...lehet trehány volt. Beszélj velük, lehet még a helyi központban van, ha nem jön össze a "találka", ott van egy darabig.
2/2 anonim válasza:
Lustasagra szavazok, nekem trans o flexxel volt kivetel nelkul mindig ilyen tapasztalatom, kb 5-6 csomaggal. Az is hasonlo szinvonalban van az mpl-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!