Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? (USB)

Mitől lehet ez? (USB)

Figyelt kérdés

Adott egy fehér usb kábel (tudom nem a színe számít szóval inkább mondom azt, hogy gyors-töltős).Fájlt szerettem volna másolni telefonra gépről és azt vettem észre, hogy magának a telefonnak a beolvasása is legalább 5 percbe telik, majd mikor másoltam volna fájlokat (nem nagy méretűek valamint nem különleges formátumok, egyszerű pdf,word) órákat írt ki mindössze már 100 MB méretű fájl-ra, ezt kipróbáltam egy másik Fast-Charge-os kábellel és szintén ezt a problémát tapasztaltam. Kipróbáltam mind az elülső, mind a hátulsó portokat és nem változott semmi. Ezen okok miatt megpróbáltam egy másik telefonnal a másolást(hátha az én telefonommal van valami)=ugyanaz az eredmény. Kipróbáltam másik gépről (amin másik oprendszer is volt), de ez szintén nem vezetett eredményre. Majd végül kipróbáltam egy "hagyományos" usb-t amit nem a gyors-töltőkhöz szoktak adni (ez jelen esetben fekete volt) és hibátlanul szinte azonnal felismerte a telefon-t és át is másolta a fájlokat. Kérdés: Ez mitől van?

ui.:Próbáltam eszközkezelőben az usb-hubot letiltani/eltávolítani és újra feltelepíteni is valamint a kies is fent volt és még total commander-rel is megpróbáltam. Az gépen usb 2.0-s portok vannak, a kábeleket nem tudom milyenek voltak(de szerintem mind 2.0-s mivel nem kék színű volt a port, a "lábakat"/pineket nem figyeltem hány db volt), de az alaplap miatt lényegtelen, mivel csak 2.0-s van rajta.

2019. jan. 31. 22:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!