Gondok win8.1-en?
Figyelt kérdés
Már egy ideje olyan problémám van, hogy a rendszer újra telepítese utan ha pl frissìtem a windowst vagy ha csak feltelítem a video kártya drivert (radeon r9 280x) Akor kék halál újraindítas után. Pl cernel security check failure. Ha nem ez akkor driver verifier detected violation error. Volt hogy játék közben volt kék halál. Valaki tudja mi lehet a megoldás? Hiába telepitem újra a rendszert, frissítés utan kék halál újraindítasnál. Csak csökkentett módban tudok belépni a rendszerbe.2019. jan. 27. 12:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!