Mi a véleményetek a lenti gépről?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy asztali számítógépet főként internetezésre, de időnként játszani is szeretnék rajta. Játéknál jó lenne, ha elbírna olyanokat mint a gta5, far cry újabb részeit, stb.
Én ezt néztem, de nem nagyon értek a gépekhez, ezért bármilyen ajánlást szívesen fogadok.
2019. jan. 14. 14:02
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg gépet venni, összarakatni érdemesebb te veszed meg hozza a cuccokat az aktualis legolcsóbb áron, 200 ból olyan gépet lehet összarakni ami megbirkozik a mai jatekokkal full hdben és másra is használható.
2/3 lali51 válasza:
A táp ami benne van nagyon nem ajánlott.
3/3 anonim válasza:
Nem éri meg, ha te választod ki az alkatrészeket, akkor jobbat is kapsz ennyiért, az Adata SU650-ből sok a hibás széria, a tápegység pedig nem megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!