Humble Monthly Bundle-n ha egy olyan játékot lehet most beszerezni ami már nekem megvan akkor azzal a játékkal mi lesz?
Szeretnék előfizető lenni a Humble Monthly Bundle-n viszont azt látom, hogy a januári csomagban már adnak olyan játékot ami már nekem megvan.
Azzal most mit lehet csinálni?
Ellehet adni g2a-n vagy lehet kérni helyette más játékot?
Az előfizetéssel megkapod a kulcsokat a Humble fiókodba. Ezek nincsenek aktiválva, így te döntesz hogy mit kezdesz velük. Visszaváltani, sem cserélni nem tudod a kulcsokat másra, a rendszer lényege hogy vakon megveszel egy csokor játékot és 12 dollárét kapsz 70-200 dollárnyi cuccot.
Bár a Humble szabályai - valószínűleg jogi felelősségvállalás miatt ők elhatárolódnak tőle, és - tiltják hogy kereskedj a kulcsokkal, de ezt nem ellenőrzi senki. Kivéve ha refundolsz állandóan meg új kulcsokat kérsz, abból kikövetkeztetik hogy kereskedsz velük és megtagadják.
Redditen van nagyobb közössége a kulcscserélésnek vagy eladásnak, és ott szoktam megszabadulni a felesleges kulcsoktól. Az összes ilyen 2-5-7 euró körül megy el, hiába 60 eurós a játék. Mivel tömeges a kínálat, ezért a árakat leveri az alacsony kereslet.
G2A-n még nem próbálkoztam, szerintem ott eleve nehezebb, hiszen újoncként nulla értékeléssel nem tűnsz megbízhatónak. De nem is tudsz versenyezni a csereoldalakkal, hülye lenne bárki teljes áron megvenni a játékot, mikor pár euróért kap legális kulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!