Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA játékkal szerintetek...

GTA játékkal szerintetek játszhat egy 11 éves gyerek? Melyik szériával? Illetve hol lehet olcsón beszerezni?

Figyelt kérdés
Olyan véleményeket nem kérek, hogy ha azt sem tudod mi ez, miért engeded, stb. A gyerekem nyúz az X-box-al, azt kizártam a karácsonyi listáról. Erre jött a GTA-val. Ezért kérdezem! Köszönöm előre is az építő jellegű válaszokat!

2016. nov. 11. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Nem. Kegyetlen, brutális, sok lehetőség van benne a céltalan erőszakra és hobbiból lehet benne krvázni. Abban a korban biztos, hogy nem a kiforrott részeire koncentrál pl a történetre hanem csak a hobbi szadizmusra mert az új, történeteket meg már régóta ismer.

Legyen valami arcade autóversenyes jatek, lego játékok marha jópofák 20-on éves fejjel is (csak ne a karibtenger), semmiképp se valami leereszkedő, degradáló, akár egy közép komoly stratégiával is megbirkózik már nem kell alábecsülni, sőt a GTA kategóriájú játékok kb az egyetlen kategória, amit még nem ajánlanék neki.

2016. nov. 11. 11:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Valahogy így vagyok vele én is. Mindig legot, könyvet, társast kap. Sajnos már unja. A többiek meg jönnek a ha nincs x boxod akkor menj már a letöltős játékaiddal.....legalább legyen gta-d. Ilyen őrület van az osztályában. Persze, hogy ő is szeretne ilyet.
2016. nov. 11. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom én kiskoromban sokat GTA-ztam (San Andreas). De abban nem volt ennyire reális a gyilkolás mint az 5ösben. Minthogy jó ott van de emlékeim szerint én főleg felfedezgetni meg ugratgatni szerettem benne. Szerintem egy Burnout paradise vagy Assasin's Creed jatéknak biztos örülne. És a Legonal az előző a Lego videojatékokra gondolt szerintem csak mert a kommentedből nem egyértelmű h úgy jött le neked. Reméllem segítettem :)
2016. nov. 11. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Én kb 9 éves lehettem amikor először Gta-ztam és mit ad isten nem lettem se sorozatgyilkos se maffiózó :)

Szerintem egy egészséges lelkületű,ép gondolkodású 11 éves gyerekre nincs semmilyen negatív hatással.

2016. nov. 11. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

Ráadásul én a Gta 3-mal kezdtem ami a legbrutálisabb,legvéresebb Gta :)

Persze néha hallani olyan pszichopatákról akik összekeverik a játékot a valósággal és megpróbálnak úgy viselkedni mint a Gta-ban,de egy egészséges realitás érzékű gyerek csak simán szórakozásnak tekinti ezt a játékot,nem kezd el autókat lopni meg embereket lekéselni :D

2016. nov. 11. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Én 14-15 évesen próbáltam ki ilyen játékot, szerintem 11 évesen kicsi hozzá. Nálunk is játszottak általánosban ezekkel, nem lett semmi bajuk, de van akire rossz hatással van. GTA alatt gondolom a legújabbat értik, ami lehetővé teszi, hogy prostizzon, embereket verjen és kilőjön egy tonna lőszert a világ legkülönfélébb automata és félautomata fegyvereiből, plusz van egy rakás robbanószer is minden részben. Ha nem veszi komolyan nincs gáz. Régi részekben olyan volt a prostizás, hogy ültek egymás mellett a karakterek és mozgott a kocsi, de amúgy nem történt semmi. Ez volt a hú de nagy eksön. :) De most meg kb. látod ahogy cumizik az örömlány vagy kézimunkázik. Ennyire korán azért nem kellene érni.
2016. nov. 16. 19:07
 7/9 Nemohalacska ***** válasza:
Nyugodtan. Persze nem rögtön bele a mélyvízbe. Kezdje a Vice City-vel.
2016. nov. 17. 01:35
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
én 10 éves koromban kezdtem a vice cityvel és hát szerintem mehet neki. csak ne engedd hogy mta-zon, mert hát eléggé szidják ezt a korosztályt, mint minden multiban
2016. nov. 29. 15:43
 9/9 Nemohalacska ***** válasza:
Attól senkise féljen hogy mta-zni fog. Örülni fog hogy egyáltalán kap egy gta-t nemhiszem hogy rögtön a multiba fog fejest ugrani márcsak abból kifolyólag se hogy a játékot a szüleitől kéri. Magyarán szerintem lövése se lehet arról hogy egyáltalán létezik az mta a letöltéséről felrakásáról nemis beszélve. Ha képes lenne letölteni vagy egyáltalán felrakni hogy működjön akkor arra is képes lenne hogy nemes egyszerüséggel letorrentezzen egy gta-t aztán már rég játszhatna a szülei megkérdezése nélkül. :D
2016. nov. 30. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!