Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem töltődik a laptopok...

Miért nem töltődik a laptopok aksija?

Figyelt kérdés

Régen nem használtam már és most bedugtam a tàpot és csak villog a kis LED. Azt írja ki ha bekapcsolom,hogy nem tőltődik.

Elképzelhető,hogy azért,mert nullára lemerült?

Fog tőltődni?

Eddig semmi baja nem volt.Amikor haza jöttem külföldről le merült,de 30%-ra. Most is ez volt csak utoljàra kimentem dolgozni,csak akkumulátorról használtam és elfelejtettem feltölteni.igy 0%-ra lement,és nem folyamatosan világít a LED hanem villog.

Lehetséges,hogy pàr óra múlva elindul a töltés? Vagy vége az akksinak?

2019. jan. 2. 15:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Várhatsz egy kicsit, illetve érdemes megnézni, hogy az akku jól illeszkedik e, illetve az érintkezők is tiszták. Ha van multimétered akkor azzal ki tudod mérni hogy jó e. De lehet, hogy annak az akkunak itt a vége.
2019. jan. 2. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!