Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eltűnik a hang a laptopomról....

Eltűnik a hang a laptopomról. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

A következő probléma már jó ideje fenn áll és teljesen tanácstalan vagyok. Megköszönném ha valaki tudna segíteni!

Probléma leírása:

MSI CX-640 laptopról van szó, windows 7 64bit. Bekapcsolom és minden tökéletesen működik.Teljesen mindegy mikor indítok el egy filmet, vagy zenét, vagy játékot, vagy youtobe-on nézek valamit, egy ideig van hang (pár perc), aztán eltűnik. Hiba üzenet nincs, tálcán kis hangszóróra kattintva látszik hogy ugrál zölden ahogy megy a zene vagy bármi de nincs hang.

3 módszer van, hogy újra legyen hang:

1) Jack csatlakozóba dugok egy fülhallgatót majd ki is húzom egyből, egy ideig van hang újra (pár perc) majd megint eltűnik. Fülhallgatón keresztül sohasem tűnik el a hang, bármeddig stabilan működik.

2) Tálcán hangszóró ikonra jobb katt, Lejátszóeszközökre katt, majd a felugró párbeszédpanelen rákattintok a "Felvétel" fülre és újra van hang! Kis idő után újra eltűnik a hang, ilyenkor vissza kattintok a párbeszédpanelen a "Lejátszás" fülre és újra van hang! Semmit nem állítok át csak a fülekre kattintok. Majd megint eltűnik a hang és így tovább...

A tapasztalat az, hogy ide-oda kattintva visszatér a hang de mindig egyre kevesebb időre.

3)Leállítok vagy lepauzuolok minden hangot lejátszó programot várok kb. fél percet tovább engedem a zenét vagy youtube és megint van hang kb 1 percig majd újra eltűnik.

Amíg fut folyamatosan zene vagy bármi addig a hang sosem jön vissza csak ha kattintgatok ide oda a párbeszéd panelen vagy basztatom a jack csatlakozót ki-be dugogatással.

Volt már driver frissítve, teljes rendszer újra telepítve, codec-eket szedtem le, kitisztíttattam a gépet, próbáltam más windows-al 32 és 64 bitessel is, gondoltam hogy valami vírus lehet, futtattam keresést, trójai vírusra is, kémprogramra is és minden rendben és még is rendre eltűnik a hang.

Legutóbb cseréltem merevlemezt, mert az is okozott egyéb problémákat, azóta minden egyéb hiba megszűnt, gyors a gép minden tökéletes de a hang probléma ugyan az. Nem gondolom, hogy hardver baja van, mert a fülekre kattintgatva azonnal visszatér a hang.

Kifogytam az ötletekből,elképzelésem sincs mi lehet a hiba...

2019. jan. 1. 23:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!