Monitor fanok figyelem! Fontos légyszi! Milyen monitor lenne az ideális?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam Full HD 24,5 colos 75-vagy 144Hz frissítéses monitoron illetve szintén full HD 27 colos 75Hz-es monitoron persze mindkettő IPS panellel.Eleget játszok egy jobb monitorhoz viszont több hátrány is van mint előny ami miatt nem tudok dönteni.először is ha 144hz-est vennék elméletileg nem érnék sokat vele csak ha a gépem ki bír izzadni 144fpst viszont az csak a felső határ tehát ha futna egy játék akár 80fps-el akor 80hz-el mutatná a monitor ebből a szempontból megéri.De lehet hogy elég lenne egy 75Hz monitor ennyi fpst bővan bír a gépem viszont itt a kérdés hogy megéri e 60Hz-ről 75hz-re tehát az a 15képkocka mit számítana? További probléma,hogy van free sync meg g sync, a g synces mocskos drága monitorok a free synces már elérhető nekem, viszont az amd fejlesztés tehát kérdem én nekem ha nvidiám van akkor kitörölhetném a free syncel? vagy úgy is működne? Igazából méret változtatást szeretnék 27 colost főleg mert most 23 van és a 24,5 nem sokkal nagyobb ,de arra meg azt mondják kevés a full HD mert pixeles min: 1440p kéne ezek szintén drágák. Vagy legyen egy 27es 1440p 60Hz el? ott tartok hogy nem veszek semmi2018. dec. 30. 21:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!