Tegnap vásároltam egy vadi új laptopot medion erazer p6705. Gondoltam beiinditom és az várt rám h reboot and select proper boot device. Na hát akkor bemegyek a biosba?
Figyelt kérdés
Azután a boot menupontba és ott kellene a boot option priorities be a hdd t az első helyre. De az a baj h egyáltalán nincs hdd felismerve. Ha ramegyek akkor 2 dolgot hoz ki. 1:uefi pxe ip4 Realtek pcie gbe family
2:uefi pxe ip6 Realtek.......... Hiába cserelgetem őket akkor is ugyan az a problémám. Légyszíves segítsetek. Koszonom
2018. dec. 30. 00:22
1/5 anonim válasza:
Valoszinuleg nem is mutat olyan meghajtot amin nincs bootolhato particio, azaz nincs rajta semmilyen operacios rendszer.
2/5 anonim válasza:
OS nélkül vetted, mert úgy olcsóbb volt kb. 50€ -val, most vehetsz rá egy Windows 10 -et külön kb. 150€ -ért. :-D
3/5 anonim válasza:
Második, a win 10 nem 150 e, [link]
4/5 anonim válasza:
150 € azaz EUR ami kb 48 ezer :-)
A típus amit kérdezett főleg német boltokba találtam, ezért euróba írtam.
5/5 anonim válasza:
Lehet venni winfos 10-et 5000 forintért is, meg vannak az ingyenes, de nem legális megoldások.
Kérdező: valószínű, hogy gyárilag nincs rajta operációs rendszer, neked kell rá telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!