Gépem második, harmadik bekepcsolásra indul be. Mi lehet a baj? /7 éves/
Figyelt kérdés
Utána rendesen működik. Mégis fura:D2010. jún. 28. 11:33
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert már olyan öreg. Az enyém 5 év után tönkrement, kiégett belőle a tápegység. Gyűjts egy új gépre. Nehogy valami nagy baj legyen. Pl. zárlatos legyen és leégessen mindent.
3/10 anonim válasza:
90%, hogy a tápegység. 9% hogy az alaplapon a tápellátást stabilizáló alkatrészek. 1% hogy más. Kipróbálnám másik táppal.
4/10 anonim válasza:
ha 7 éves akkor gondolom még a régi kondik vannak rajta.. azok felpúposodnak és egy idő után ilyen tüneteket produkálnak, nincs más út csak új gép...
ha mégse a púpos kondik miatt csinálja akkor táp de én akkor is inkább új gépet javaslok..
5/10 A kérdező kommentje:
Valamikor rendesen bekapcsol. Ma pl második próbálkozásra indult újra.
A tápegység kb 3 éve lett kicserélve. Persze, attól még lehet ez a hiba.
Háát, lehet h elkezdek gyűjteni új gépre. :)
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 28. 12:05
6/10 anonim válasza:
A monitor kábel is lehet, vagy pedig az egér vagy billenytyű kábel.
Beállítástól függően, ha ezeket nem találja, akkor nem kapcsol be...
7/10 A kérdező kommentje:
Monitor, egér, billentyűzet rendben van. Vagyis remélem:D
2010. jún. 28. 12:10
8/10 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem a monitorom D-SUB csatlakozója körül voltak problémák, volt, hogy ötször-hatszor újra kellett indítani, mire képet kaptam. DVI-n HDMI-n RCA-n és Component-en semmi probléma nem volt.
9/10 A kérdező kommentje:
Ha bekapcsolódik, rögtön képet kapok.
2010. jún. 28. 12:27
10/10 A kérdező kommentje:
Memóriát bővítettem, megoldódott a probléma. Legalábbis egy ideig :)
2011. jan. 29. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!