Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Régi laptop bol win 7 uj...

Régi laptop bol win 7 uj laptoba sos?

Figyelt kérdés

Van egy acer 5810t 320 hdd win 7

És egy medion akoya p7818 1tb hdd win 8.0

Na az acer laptop aksija bemonta sz unalmast a hdd átedtem a medion ba de amikor elinditotam ez jelent meg [link]

Hogyan tudok a bios bol ki lépni és elinditani a windowst ????

2018. dec. 21. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért buzerálod a gépet, ha még olvasni sem tudsz? A jobb alsó sarokban találod a megoldást.
2018. dec. 21. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Az tuti nem fog úgy menni, újra kell rakni, de ha egy biosból nem tudsz kilépni akkor inkább kérj meg valakit.
2018. dec. 21. 14:54
 3/8 A kérdező kommentje:
nem tudom hogyan kell csak ép nem engedi bámit csinálok csak csak a bios jön be
2018. dec. 21. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
F10 nem működött? Amúgy újrahúzás. Teljesen más vas...
2018. dec. 21. 17:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Az mi eltudnád mondani ugyanis az acer laotop (a hdd kivül) kuka rosz viszont a hhd 100/100 müködik és dual boot ként szeretnén beteni a medionba az ilyet hogyan kell ujra telepités nélkül mivel a c meghajtóba a dokumentumok mappaban kég amikor müködött oda mentettem nagyon fontos vágatlan video anyagot amit késöbb megvagtam volna csak nem azota elromlotta gép ezért kéne aza duoa boot
2018. dec. 23. 14:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd már el.
2018. dec. 23. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerezz kölcsön egy külső házat, úgy lementheted.
2018. dec. 23. 22:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Van külső hazam betedtem de a c meghajtoban a mappakat nem nitja meg egyfojtaban lefagy a fájkezelő iletve a windows is
2018. dec. 24. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!