Az történt, hogy letöltöttem egy filmet és nem tudom átmásolni dvd-re mert AVI fájlban van és azt nem támogatja. Szóval vhogy más formátumban kéne lennie. Lehet hogy csak a nero nem csinálja meg? Vagy másik dvd kéne amelyikre jó?
2010. jún. 28. 01:46
1/9 A kérdező kommentje:
Néhány fájlt nem lehet az összeállításhoz hozzáadni.
Az alábbi fájlok nem lehetnek egy DVD-videó összeállítás VIDEO_TS könyvtárában. Csak a DVD-Videónak megfelelő
VIDEO_TS.IFO,
VIDEO_TS.VOB,
VIDEO_TS.BUP,
VTS_nn_0.IFO,
VTS_nn_0.VOB,
VTS_nn_0.BUP and
VTS_nn_m.VOB
fájlokat lehet a VIDEO_TS mappába másolni. Fájlokat egy eredeti DVD-Videó lemezről másolhatunk be vagy használjuk a NeroVision Express programot, hogy szabványos *.avi and *.mpg fájlokból DVD-Videót hozhassunk létre.
Kicsit kínaiul írtak itt neked igen ... :) A Nero is tud ilyet ha jól tudom de avi to dvd - vel konvertálhatsz is,a google fog rá találatot adni ha beírod.
2010. jún. 28. 03:21
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :) már 2 órája ülök rajta nem sok sikerrel :D megpróbálom ezt is.
2010. jún. 28. 03:27
6/9 anonim válasza:
Töltsd le az Any Video Converter programot.Beleteszed a filmet a programba,beállítod hogy az AVI-t mibe szeretnéd átkonvertálni és csinálja is(Jobb felső sarokban tudod beállítani majd hogy mibe konvertálja át a filmet és a "kódolás" opcióval tudod elindítani a konvertálást)
2010. jún. 28. 04:22
7/9 anonim válasza:
Hát ha úgy érted, hogy csak dvd-lemezre akarod irni, akkor ne a dvd fájlok irása opciót használd, hanem csak sima adatlemeznek ird! Azt AVI-t általában úgyis lejátszák az asztali dvd lejátszók is.
2010. jún. 28. 07:04
8/9 anonim válasza:
Ha divx-es a lejátszód akkor adatként kell kiírni az avit (rom), nem dvd-videoként.
Ha nem, előbb konvertálni kell dvd-video formátumba és utána kiírni dvd-video választásával az író programoddal. Szóval írás közben hiába akarsz dvd-videót írni, ha az nem az még...vagyis konvertálj előbb!
Ez jó minőségben a feliratokat is kezelve dolgozik és ingyenes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!