Mkv-t szeretnék FLV-be konvertálni, égetett felirattal. Hogyan?
próbáld ki a format factory programot.
Köszönöm a tippet, de már rég kipróbáltam ezt a programot.
1. Mindig ezt írja: Error 0xC0000094
2. Csak az FLV1 videó kódolót lehet használni, ami tapasztalataim alapján elég rossz minőséget produkál(kivéve ha a Bitrate-et felviszem valami nagy értékre, de az nagy mérettel is jár)
3. Ahogy észrevettem, azért hibás mindig, mert nem szereti ha belepiszkálok a "konvertálási profil" alap értékeibe, jelen esetben a felbontásba, fps számba.
Most próbáltam ki a Format Factory-t egy rövid mkv-val és felirattal. Simán megcsinálta az flv-t, de nem állítottam rajta semmit, a felirat is rendben.
Nálam is háklis volt máskor az állítgatásokra, szerintem rossz beállításokat adtam.
Sajna az állítgatások nélkül nem azt az eredményt kapnám amit várnék, ezért muszáj belenyúlnom(ami ugye hibát eredményez). Azért köszönöm a segítőkészséged!
Szóval, hogy ne térjünk el a témától... a kérdésem alapján tud valaki ajánlani valami megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!