Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mplayer file-ok összefűzése hiba?

Mplayer file-ok összefűzése hiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre is elnézést kérek, nagyon hüle vagyok ehhez a témához.

A lényeg az, hogy pár általam készített videó filet szeretnék összefűzni.

Kicsit megzavar, hogy az elnevezése, nem avi, hanem mplayer.

A format faktoryval összefűztem pillanatok alatt, viszont torz lett a videó, mintha össze lenne nyomva a kép. Mp4-be fűztem össze. Most nem igazán értem ezt az mplayer elnevezést, konvertáljam előbb a videókat mp4-be, vagy aviba és úgy fűzzem össze?

Kérlek tényleg ne szidjatok le, nagyon nem vágom ezeket a dolgokat. Ja és még annyit, hogy az összefűzött file neve is Mplayer lett, úgy mint a kezdő fileoknak.

Segítsetek légyszives. Előre is köszönöm.

2018. dec. 19. 01:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Talán az mplayer fájl az a saját formátuma ezért menteni kéne normális - AVI, MP4 - más lejátszók által felismerhető formátumba is. Az talán projektfájl lesz. Ne úgy mentsd hanem exportáld...
2018. dec. 19. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Neve vagy kiterjesztése "mplayer"? Mert kiterjesztésnek hosszú kissé.
2018. dec. 21. 09:11
 3/6 anonim ***** válasza:
"video joiner"-re keresve próbálj ki más ingyenes prgt.
2018. dec. 21. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
#2: A kiterjesztés olyan hosszú, amilyent beírnak a pont után. A Word-nek is van hétkarakteres saját kiterjesztése de nálam a gépház jelenleg 16 karaktereset is feldob...
2018. dec. 21. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Hmm, ez új köszi,... nem gondoltam volna, hogy 7 karakteres kiterjesztés létezik.
2018. dec. 21. 10:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, látom közben sok válasz érkezett. Sikerült közben megoldanom. Bedobáltam a fileokat a freemake video konvertálóba. Egyesítettem őket, és avi-ba is konvertáltam egy lépéssel. Pillanatok alatt kész lett. Jó lett a minőség.

A file típusa ugyanúgy : MPlayer Video File lett.

Szóval nem ez volt a gond, amúgy ez a videó lejátszó neve is, és még mindig nem értem miért nem avi-t ír ki. De igazából most már mindegy is, mert jó lett a minőség. A format factory ezek szerint egy rakat kaki.

2018. dec. 22. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!