Tp-link tp kérdése:
Sürgős, nem lesz semmi baja a cpu-nak ha 5 ghz-re fel van húzva?
Figyelt kérdés
Informatikusok segítsetek! Youtube-os videókból láttam, hogy a core voltage 1.350 on felul ne nagyon legyen állítva... csakhogy 5 ghz re felhúztam a biosban autora állítottam a voltot és 1.400 körül mozog az érték ... most az jó vagy nem jó?? silentium pc fera 3 hűtőm van, nem vízhűtés, de elég jól teszi a dolgát ... egyelore nem játszottam rajta csak egy két játékot... nem tudom hagyjam-e úgy...2018. dec. 18. 16:20
1/11 anonim válasza:
Nem nyilvánvaló, hogy cpu típusát is közölni kéne? :D
2/11 anonim válasza:
minek piszkálod ha nem értesz hozzá?
3/11 A kérdező kommentje:
cpu i7 8700k, alaplap msi z370a-pro
2018. dec. 18. 17:00
4/11 A kérdező kommentje:
2. válaszadó - Ki mondta hogy nem teljesen nem értek hozzá??? És milyen válasz ez ??? Akkor inkább ne válaszolj!!! Szevasz!
1. válaszadó köszönöm előre is a gyors reagálásod!
2018. dec. 18. 17:02
5/11 anonim válasza:
1.4v nagyon sok ennek a procinak, es alapszabaly, hogy autora nem allitjuk a feszultseget OCkor.
Szerintem hamar vedd vissza.
6/11 A kérdező kommentje:
De ha átállítom (5ghz en) 3.5 re vagy 4 alá ... és mentem...ujraindul de nem tolt be szoval valami nem jó , de ha auto ra állítom 4 re beállítja magának és nem megy fölé... stabilitási tesztet átfuttatom és működik... minden ok... Azt nem értem , hogy valakinek pl youtubeon is 5.1 ghz en is csak 3.5 - 3.6 érték van beállítva és nekem meg kékhalálozik vagy nem indul el olyan értéken...
2018. dec. 18. 20:30
7/11 anonim válasza:
Azért, mert oc potenciál tekintetében adott típuson belül is rengeteg lehet az eltérés. Amúgy minek akarod tuningolni a 8700k-t?
De a másodiknak tökéletesen igaza van, amíg ilyen kérdéseid vannak hozzá se nyúlj, pláne nem így, meg nem azt a melegedős drágaságot azzal a lófütty hűtéssel.
8/11 A kérdező kommentje:
ilyen kérdéseket??? Mégis milyen kérdéseket csak segítséget szerettem volna kérni... de látom azt se lehet már normálisan... és igen azt tudom hogy hamarabb tonkremegy a cpu, bla bla stb... azert valamennyire értek hozzá.
2018. dec. 20. 19:11
9/11 A kérdező kommentje:
-----Azért, mert oc potenciál tekintetében adott típuson belül is rengeteg lehet az eltérés. ----- Erre gondoltam én is, de biztomság kedvéért megkérdeztem...
2018. dec. 20. 19:13
10/11 A kérdező kommentje:
Melegedős drágaságot? Abszolút nem melegszik nagyon... a hűtést pedig nem írtam le... mert tisztában vagyok dolgokkal!
2018. dec. 20. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!