Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretném meg kérdezni az...

Szatyi Ati kérdése:

Szeretném meg kérdezni az alábbi gémmer gép Jó? Kiegészítésben a link.

Figyelt kérdés

[link]

erőssége/ gyengélye, előnye/hátránya illetve a mai játékokhoz alkalmas e ha igen mennyire. Minden véleményt várok. Karácsonyi ajándék lenne a fiamnak

2018. dec. 2. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Elég brutál de biztos nem venném meg a fiamnak
2018. dec. 2. 18:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Egy játékre alkalmas gépet szeretne karácsonyra 14 éves. Szeretném ha egy pár évig kiszolgálná. Csak én nem nagyon értek hozzá hogy mit kell nézni. Akkor ez jó a mostani játékokra és nem lesz neki vele gondja?
2018. dec. 2. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon atom gép.

A mai játékokhoz teljesen jó.

Erős de biztos hogy 2-4 év múlva nem lesz a legjobb.

2018. dec. 2. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyibe kerül, de önmagában is gyenge már, kb 2 évig jó, aztán cserélhető a videókártya, ha most tervezel gép cserét, vagy összerakni azt már ddr4-es alapra érdemes építeni.

Visszatérve a kérdésre, nem éri megvenni mert jobbat is összelehet rakni amiben csak videókártyát kell majd cserélni évek múlva.

HDD már teljesen felesleges egy komolyabb gépbe, annak az árát inkább másba lehet fordítani.

2018. dec. 2. 18:18
 5/9 A kérdező kommentje:
168.000 forint az ára! Akkor ez mégsem olyan jó? Mire kell figyelni? ha ezt részletesen kérhetném de úgy hogy mint laikus is megértsem .... Köszönöm
2018. dec. 2. 18:29
 6/9 szántóvető ***** válasza:
ez egy elavult alapokra épülő konfig.ami jó benne az a vga,de ettől még nem éri meg.szóval nézz helyette jobbat,olyan amiben amd ryzen proci van.
2018. dec. 2. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:
A cpu kapásból vagy 7 éves model, és akkor se volt már olyan bika. Ennek megfelelően a memória is ddr3, nem fejleszthető, alaplap dettó. Szóval ez így elég sz*r.
2018. dec. 2. 18:49
 8/9 A kérdező kommentje:
És ez.? [link]
2018. dec. 2. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért az már jobb, de a 3 GB az sztem kevés.

Én ezt ajánlanám: [link]

2019. ápr. 8. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!