Szatyi Ati kérdése:
Szeretném meg kérdezni az alábbi gémmer gép Jó? Kiegészítésben a link.
Figyelt kérdés
erőssége/ gyengélye, előnye/hátránya illetve a mai játékokhoz alkalmas e ha igen mennyire. Minden véleményt várok. Karácsonyi ajándék lenne a fiamnak
2018. dec. 2. 18:00
1/9 anonim válasza:
Elég brutál de biztos nem venném meg a fiamnak
2/9 A kérdező kommentje:
Egy játékre alkalmas gépet szeretne karácsonyra 14 éves. Szeretném ha egy pár évig kiszolgálná. Csak én nem nagyon értek hozzá hogy mit kell nézni. Akkor ez jó a mostani játékokra és nem lesz neki vele gondja?
2018. dec. 2. 18:11
3/9 anonim válasza:
Nagyon atom gép.
A mai játékokhoz teljesen jó.
Erős de biztos hogy 2-4 év múlva nem lesz a legjobb.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyibe kerül, de önmagában is gyenge már, kb 2 évig jó, aztán cserélhető a videókártya, ha most tervezel gép cserét, vagy összerakni azt már ddr4-es alapra érdemes építeni.
Visszatérve a kérdésre, nem éri megvenni mert jobbat is összelehet rakni amiben csak videókártyát kell majd cserélni évek múlva.
HDD már teljesen felesleges egy komolyabb gépbe, annak az árát inkább másba lehet fordítani.
5/9 A kérdező kommentje:
168.000 forint az ára! Akkor ez mégsem olyan jó? Mire kell figyelni? ha ezt részletesen kérhetném de úgy hogy mint laikus is megértsem .... Köszönöm
2018. dec. 2. 18:29
6/9 szántóvető válasza:
ez egy elavult alapokra épülő konfig.ami jó benne az a vga,de ettől még nem éri meg.szóval nézz helyette jobbat,olyan amiben amd ryzen proci van.
7/9 anonim válasza:
A cpu kapásból vagy 7 éves model, és akkor se volt már olyan bika. Ennek megfelelően a memória is ddr3, nem fejleszthető, alaplap dettó. Szóval ez így elég sz*r.
9/9 anonim válasza:
Azért az már jobb, de a 3 GB az sztem kevés.
Én ezt ajánlanám: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!