Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöröltem egy 1,1 Gb méretű...

Letöröltem egy 1,1 Gb méretű filmet mégse lett több hely a merevlemezen. Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Nem a lomtárba tettem, már kerestem is, sehol sincs le van törölve, csak éppen hely nem lett több. Van valakinek valami ötlete?
2010. jún. 26. 18:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azért használhatja még sokat a virtuális memóriát, mert kevés a gépben a memória... de igaz azt sem éppen olcsó bővíteni, de gyakorlatilag olcsóbb mint a egy hdd.

Erre még jó megoldás a tiny xp. Ha úgy van. Csak szokni kell.

2010. jún. 28. 14:18
 12/17 anonim válasza:

Virusirto + chkdsk futtatasa.

Persze, virusirtobol nem art valami epkezlabat hasznalni(mint pl. NOD, Kaspersky), nem pedig a szutykot. :)

Ha ezek utan sem lesz jo, akkor:

1. fontos adatok lementese

2. format c:

3. Windows ujrarak

2010. jún. 28. 14:20
 13/17 A kérdező kommentje:

Megnéztem a virtuális memóriát vagy lapozófájlt (amit írtatok) érdekes dologra akadtam. Itt majdnem 2gb szabad helyet ír a c-n (bekarikáztam pirossal) [link] A sajátgépbe meg ha megnézem ennyi [link] Ez a gép már saját magával sem ért egyet!!!

Vírusírtó végigment semmi. (microsoft security essentials)

2010. jún. 28. 14:36
 14/17 A kérdező kommentje:
A chkdsk-ról tudakozódok egy kicsit, mert nem ismerem. A töredezettségmentesítő nem helyettesíti?
2010. jún. 28. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem írj egy privát üzit, aztán meglesem a géped távoli kapcsolattal..
2010. jún. 28. 15:14
 16/17 anonim válasza:

A chkdsk-et nem helyettesiti a toredezettsegmentesito. :)

Ket kulon kategoria.

Ha jol emlekszem, akkor igy tudod elohozni:

1. Sajatgep

2. Tulajdonsagok

3. egyik fulon, lemezkezeles vagy ellenorzes

Vagy:

1. Startmenu

2. futtatas

3. beirod,h chkdsk

4. Enter

Lehet kerni fogja,h inditsd ujra es indulaskor fogja leellenorizni.

Egyebkent arra valo( roviden es tomoren ), h felderitse a hibas reszeket a merevlemezen.

A tavoli asztali kapcsolatot meg nem javaslom, hacsak nem ismered az illetot. :)

2010. júl. 1. 08:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi pozitív változás. Maradok annál a tippemnél, hogy ha az én profilomba letöltök, és a másik profilból törlöm le, akkor a gép úgy veszi, mintha nem lenne letörölve. Sajnos a gépem tudathasadásban szenved.
2010. júl. 2. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!