Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöröltem egy 1,1 Gb méretű...

Letöröltem egy 1,1 Gb méretű filmet mégse lett több hely a merevlemezen. Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Nem a lomtárba tettem, már kerestem is, sehol sincs le van törölve, csak éppen hely nem lett több. Van valakinek valami ötlete?
2010. jún. 26. 18:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nekem valami miatt nem törlődtek a dolgok a lomtárból.Üresnek mutatta,de foglalta tovább a helyet./én valami vírusra gyanakszom/

Végül egyszerűen kézi törléssel szabadultam meg kb 12 giga szeméttől.Olyan dolgok is voltak benne,amit már egy éve töröltem.

Ehhez láthatóvá kell tenni a Recycler mappát.

Start menü>Vezérlőpult>Megjelenés és témák>Mappa beállításai>Nézet>4. pont/Az operációs rendszer rejtett...../onnan ki kell venni a pipát.>Alkalmaz>ok

Ekkor látható lesz a meghajtókon a Recycler mappa.Ha a lomtár ürítése után van benne valami,akkor töröld.

/ez XP alatt érvényes/

Lehet persze más oka is,de nagyon ismerős volt a téma.....

2010. jún. 26. 19:12
 2/17 A kérdező kommentje:
megnéztem ott sincs, gőzöm sincs mi baja lehet, méskor is csinált ilyet, és majd 1-2 hét múlva, amikor mást is letöröltem, hirtelen előkerült az üres hely is.
2010. jún. 28. 10:19
 3/17 A kérdező kommentje:
Azóta más is történt. 1.5 gb üres hely volt a C-n, letöröltem 700 mb-ot ezután lett 2.3 gb, majd egy 15 perc múlva megint 1.5 és 30 perc múlva 500 mb. Tehát volt 1.5 gb üres helyem, töröltem, és most van 500 mb üres hely. Megőrült ez a gép vagy mi van vele??? Megeszi az üres helyet???
2010. jún. 28. 10:23
 4/17 anonim ***** válasza:
Megeszi nem eszi gondolom a swap fájl dolgozik, azért tűnik furcsának amúgy meg alapból sem szabadna olyan kevés helynek maradni a c: vagy akár redszer partíción... ráférne egy kis takarítás a gépre..
2010. jún. 28. 10:28
 5/17 A kérdező kommentje:

Hát én takarítok, de hiába egyre kevesebb a hely. Nekem magas, hogy hogy csinált 2.3 gb ból 500mb-ot. Már ráküldtem a vírusírtót, utána töredezettségmentesítenbi fogok.

Még van egy gyanúm. 2 profil van a gépen. Ha nem abból a profilból törlöm le a fájlt, amelyikben letöltöttem a netről, lehet hogy úgyveszi mintha nem töröltem volna le?

2010. jún. 28. 11:04
 6/17 anonim ***** válasza:
Hány gigás maga a C-d? mert ha ennyi hely van rajta az már alapbol nem jo mint elottem szolo mondta! Enyemen van a C 45giga hely a D 176 pedig csomo jatek van rajta a COD tol a GTA4 ig amik 10gigas gamek! Na meg a filmek ,ha 50nincs 1se! Nem olyan draga a nagyob merevlemez,egyszer vegyel!´=)
2010. jún. 28. 12:14
 7/17 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy a lapozófájl mérete auto beállításon van? :) Mert akkor maga az op rendszer, az igényei szerint foglalja le ideiglenesen a helyet.
2010. jún. 28. 13:26
 8/17 A kérdező kommentje:
40 gigás a winyó, ez van megosztva c-re és d-re 20-20gb
2010. jún. 28. 13:58
 9/17 A kérdező kommentje:
Laptopról van szó, nem biztos hogy lehet bele lényegesen nagyobbat kapni. Télen kipucoltattuk a portól, és azt mondták hogy jobb lenne újat venni, mint erre költeni. De azért nyúzzuk amíg bírja, sajnos nem vagyunk milliomosok:-)
2010. jún. 28. 14:03
 10/17 anonim ***** válasza:

Gondolom xp van rajta.. akkor lehetne úgy is hogy 10gb a c: -nek és d: nek meg 30 szerintem kényelmesebb lenne...

Mert ha így 20/20 ketté van osztva és bekrepál az xp nehezebb mentegetni a c: ről dolgokat...

2010. jún. 28. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!