Letöröltem egy 1,1 Gb méretű filmet mégse lett több hely a merevlemezen. Hogy lehetséges ez?
Nekem valami miatt nem törlődtek a dolgok a lomtárból.Üresnek mutatta,de foglalta tovább a helyet./én valami vírusra gyanakszom/
Végül egyszerűen kézi törléssel szabadultam meg kb 12 giga szeméttől.Olyan dolgok is voltak benne,amit már egy éve töröltem.
Ehhez láthatóvá kell tenni a Recycler mappát.
Start menü>Vezérlőpult>Megjelenés és témák>Mappa beállításai>Nézet>4. pont/Az operációs rendszer rejtett...../onnan ki kell venni a pipát.>Alkalmaz>ok
Ekkor látható lesz a meghajtókon a Recycler mappa.Ha a lomtár ürítése után van benne valami,akkor töröld.
/ez XP alatt érvényes/
Lehet persze más oka is,de nagyon ismerős volt a téma.....
Hát én takarítok, de hiába egyre kevesebb a hely. Nekem magas, hogy hogy csinált 2.3 gb ból 500mb-ot. Már ráküldtem a vírusírtót, utána töredezettségmentesítenbi fogok.
Még van egy gyanúm. 2 profil van a gépen. Ha nem abból a profilból törlöm le a fájlt, amelyikben letöltöttem a netről, lehet hogy úgyveszi mintha nem töröltem volna le?
Gondolom xp van rajta.. akkor lehetne úgy is hogy 10gb a c: -nek és d: nek meg 30 szerintem kényelmesebb lenne...
Mert ha így 20/20 ketté van osztva és bekrepál az xp nehezebb mentegetni a c: ről dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!