Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak a tv-mel?...

Mit csináljak a tv-mel? Végleg meghalt?

Figyelt kérdés
multkor reggel a tv-n néztem egy filmet,és lekapcsoltam!utána való nap,mikor felkapcsoltam,le volt fayva a kép!bármit nyomtam,nem csinált semmit!elöször azt hittem,h a távirányítóval van a baj,de utána a tv-nél is vannak gombok,amivel tudok adót váltani,és azokat nyomkodtam!de semmi!utána megnyomtam a boxon (a tv feletti lévő fekete kis szerkezeten) minden gombot (3 gomb van,v <- ez csak fordítva,akkor van a kikapcsolo gomb,meg van igy a v betű -> v) és az sem csinált semmit!de a távirányítót érzékeli a box,mert amikor megnyomok valamit,akkor az világít(felvillan)!mit javasoltok mit sináljak a tv-mel,h ne kelljen ujjat venni?mert szeretnék,persze tv-ni!(ezt azért írtam,hátha valaki azt írja,h akkor ne nézd :D)!Válaszokat előre köszönöm!

2018. nov. 26. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Áramtalanítás is volt?
2018. nov. 26. 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Kompletten áramtalanítsd az egészet fél percre, utána próbáld.
2018. nov. 26. 09:30
 3/3 A kérdező kommentje:
még nem volt,de köszönöm az ötletet!kipróbálom:)
2018. nov. 26. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!