Ilyet hogyan tudnék csinálni? Valaki segítsen!
Szóval a gépemen van három partíció , egyiken xp másikon win 7 , a harmadikon semmi sincsen.
Elég kevés tároló lett beállítva a rendszereknek , és azt szeretném hogy a harmadik partíciót megszüntetni és elosztani a két rendszernek , de lehetőleg ne kelljen újra telepíteni őket.
Meglehet ezt oldani ?
Előre is köszönöm !!
Ha nem egymás mellett vannak, több lépés kell hozzá.
Ha ez a helyzet, esetleg elsőre csak az üres melletti partíción lévő operációs rendszerrel kellene bootolni, majd ennek a meghajtónak a nagyságát kellene annyival növelni, amennyit Az XP-s és W7-es partícióra együttesen szánsz.
Elindítod és - valószínűleg többszöri újraindulást követően - végigcsinálod a folyamatot.
Amikor ezzel végeztél, akkor a másik rendszerről bootolsz és azon végzed el a partíció megnagyobbítását.Abból a meghajtóból veszel el, amelyet előzőleg jócskán megnöveltél.
Konkrétan ilyen műveletről nem, de hasonlókról én is tudok küldeni néhány képet.
Particionálási folyamatokról vannak videók is a megosztókon.
C-n wan az xp , D-n a win 7 , és az E üres.
Akkor lehet nem jezdek hozzá mert nem nagyon értek hozzá nehogy elrontsam :D
18:46-os , úgy érted akkor hogy először a win 7 el bootolok be(ez van középen (D)) , azt megnövelem annyival amit mindkettőre szántam , utána az xp re bootolok és megnagyobbítom a win 7 partíciójáról ?
Ezt megtudom azzal a programmal oldani amit az előző belinkelt ?
Először a 7-est indítod, végigmész a nagyobbítási folyamaton.Ahogy írtam, többször újra fog indulni a rendszer, amíg a folyamat végig nem ér.
Amikor megkaptad a megnagyobbított meghajtót, már te indítod újra, de most az XP-t, és erről is elvégzed a partíció megnagyobbítását.
Itt van egy útmutató a gyártó oldaláról...
Hasonló alkalmazása van az Aomeinek is, amely magyarul is "tud".A miniToolt ebből a szempontból nem ismerem.
Én pedig az EaseUS alkalmazását ( nem magyar ) szoktam használni.
Néhány infó az Aomeiről...
És a másikról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!