Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki segítsen hogy mit kell...

Valaki segítsen hogy mit kell ilyenkor csinálni, mert elég nagy a gáz szerintem?

Figyelt kérdés
Nem rég átvittem haveromhoz a vinyómat(HDD) mert volt pár dolog ami kell neki és az én vinyómra rakta át. Külső nem volt. Rákötötte a gépére átrakta a dolgait. Újra rakta rajta a win-t, és az én vinyóm is be volt kötve közben, de ő az ssd-re rakta fel a wint. Visszaraktuk a cuccait meg minden. Mikor hazahoztam és visszakötöttem akkor egy hibát dobott és volt egy olyan választási lehetőség hogy másik op rendszer választása. Neki 8.1 volt és most is azt rakott fel, nekem win10. Nyílván a win10-et választottam mikor kidobta őket. Lassabb is lett a gép ezért gondoltam újra rakom a win10-et a gépen és letörlök minden PROGRAMOT. Neki állok a telepítésnek és elkezdi telepíteni is(közben én elmentem kaját csinálni)majd megkérdezi hogy milyen nyelvű billentyűzetet választok. Magyarra megyek rá, és kiírja hogy számítógép kikapcsolása vagy hibaelhárítás. Én a kikapcsolásra mentem és majd bekapcsolom és kékhalált dob be tfs file system hibával és újra indul, akkor megint megkérdezi hogy válasszak billentyűzet kiosztást.... Utána rámegyek a Hibaelhárításra-->Gép alaphelyzetbe állítás--->Fájlok megtartása és azt írja ki, hogy "a Win rendszert tartalmazó meghajtó zárolt. Oldja fel a zárolást és próbálja újra a műveletet"(nem tudom hogy hol kell).Ha minden elem eltávolítására megyek akkor azt írja ki, hogy " nem sikerült visszaállítani alapállapotba a számítógépet. Van egy olyan lehetőség hogy Speciális lehetőségek. Itt van rendszer visszaállítás(nem működik), Rendszerkép visszaállítása(itt nem talál lemezképet és manuálisan se találok), Indítási javítás, Parancssor. Nem tudom hogy mit csináljak. Boot sorrend az jó. Meg próbálta egy dvd-t berakni amin rajta van a 8.1 (beállítottam hogy meghajtóról bootoljon) de semmi. Ugyan az a hiba.
2015. aug. 6. 17:04
 1/2 Gábor_79 ***** válasza:
Vannak még mentendő dolgaid a lemezen? Nem eshetett le a vinchester? Milyen tápja van a haverodnak? Valamelyik Live rendszerrel teljes formázást kellene csinálni, ránézni a SMART adatokra.
2015. aug. 6. 18:44
 2/2 A kérdező kommentje:
megoldottam, köszi
2015. aug. 7. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!