Hogy lehet laptop-on netezni? Nem volt még laptopom, ezért nem tudom.
Köszönöm a választ. :)
Akkor nem szükséges beköttetni az internetet ugye? Mert wifiről lesz... Ahogy elnézem elég drágák a routerek :(
A router adja a wifit. Az más kérdés, hogy manapság sok szolgáltató már eleve wifis modemet ad, ami routerként is funkcionál.
Mellesleg a routerek manapság kifejezetten olcsók. Már 10 ezer körül kapsz gigabitest.
De azt tudod, hogy wifi nem lesz, ha nincs otthon internet előfizetésed.
Vagy azt gondoltad, hogy a laptopon majd a "semmiből" lesz net?
Nem gondoltam azt.
Az a helyzet hogy itthon van netem, asztali számítógép, de hamarosan remélhetőleg költözöm és a saját házamban még nincs internet bekötve, tehát bekell -e kötettni (upc, telekom..) vagy elég ha veszek laptopot meg routert? Ezért kérdem hogy működik a netezés laptop esetén?
"Nem gondoltam azt."
Ezek szerint mégis azt gondoltad.
Ha nincs internet előfizetésed, akkor nem fogsz tudni netezni. Hiába veszel egy routert, wifi hálózatod ugyan lesz, de a netre nem tudsz csatlakozni előfizetés nélkül. Nem is értem, hogy gondoltad!? A net az egy szolgáltatás, nem olyan, hogy veszel egy eszközt és onnantól van net...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!