Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem indul el a számítógép...

Nem indul el a számítógép amit frissen raktunk össze és ötletünk sincs, hogy mi lehet a baj. Valaki találkozott már hasonlóval?

Figyelt kérdés

Sziasztok a haverom frissen vásárolt egy gépet amit mi raktunk össze, soha nem volt probléma az össze szereléssel, mert már jó párat össze raktam de még ehhez hasonlóval nem találkoztam... :/ alaplap v cpu problema lehet? Másik táppal is ugyan ezt csinálja. cpu t es motherboardot nem tudok tesztelni mert teljesen más lga :c

Valaki talalkozott hasonlóval , valakinek valamilyen ötlet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Itt egy video ,hogy mit produkál: [link]

2018. okt. 31. 20:39
 1/5 anonim válasza:
Helló szerintem a proci nincs egy másik haverod akitöl kölcsön kérheted hogy megnézd hogy az a baja?
2018. okt. 31. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Először is, órát, karkötőt, gyűrűt vedd le, ha benne turkálsz.

Másodszor pedig szerintem proci vagy alaplap. Én ránéznék a CPU aljára és a foglalat tüskéire, hogy minden rendben van-e.

Ilyen jellegű hibajelenséggel személyesen akkor találkoztam, amikor BIOS-t frissítettem egy régebbi alaplapon, hogy bele menjen egy frissebb proci.

2018. okt. 31. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Fem karkotoben en nem nyulkalnek bele
2018. nov. 1. 07:05
 4/5 anonim ***** válasza:
jól dugjátok be a cpu tápcsatlakozóját az alaplapra? Mert ha nem jó oldalát dugod be a 8 pinnek akkor be lehet dugni fordítva is. Csak egy tipp
2018. nov. 1. 08:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Mint kiderült, z370 es lap nem szereti a 6. és 7. generációs procikat, ez volt a probléma , hogy egy i7 6700 ast akartunk beletenni azt kicseréltük egy i5 8500 ra es már jó
2018. dec. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!