Miért váltanak vissza az emberek Windows 7-re 8.1-re?
Miért olvasom itt gyakorin meg facebookon a kommenteket hogy a Windows 10 rossz a frissítések után, sokan azt mondják semmit se ér ez a rendszer.
Régebbi Windowsok 1000x jobbak szerintük mert sose volt bajuk vele, És sokan azt mondák csak a 10-s marad akkor Linuxra váltanak.
Sokszor az engedélyük nélkül újra indul frissítés által, Linuxnál ilyen nincs.
Volt Win10-em,de folyton hajtott az SSD és HDD LED.Tűntek el feltelepített alkalmazásaim és egyebek a megosztós mappából.Egyszer film nézés közepén,majd játék közben nekiállt frissíteni.Na itt elgurult....Ment vissza a Win7.
Ott meg voltam olyan hülye,hogy engedtem frissíteni egyszer,utána folyton elfogyott a RAM-om (4GB)folyton és csesztetett,hogy zárjak be valamit.
Beleuntam és feldobtam a Linux Mint 19-et.
Azóta ilyen gondom nincs és még gyorsabb is a gépem.
Lehet nem mindenkinek vannak ilyen gondjai,pl. kollégám esküszik,hogy nála soha semmilyen gond nem volt a Win10-zel.Lehet igaza van,lehet hogy kamuzik...:)
Most meg Windows 8.1-l van most gondom, nem ismeri fel a 2013-s Samsung telómat. Win10 egyből felismerte.
Miért van ez?
Miért sz..pok minden rendszerrel?
Win7 meg nekem 2018-ban nem rak fel semmi driver-t se neten stb, régen felrakott mindent.
Nem tudom már mit csináljak, már nagyon ideges vagyok semmi se akar sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!