"Nem licencelt termék"-t ír ki az office, mit csináljak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Diák vagyok, meg is van a diákprofilom, amit kellett csinálni, hogy ingyenesen használjam az Office termékeit. A legújabb van rajta, eddig nem is volt gond a használatával. Szeptember eleje óta használtam, tegnap is pont használtam excelt, reggeé viszont amikor folytattam volna az excelezést, azt írta ki, hogy nem licencelt termék. Nem engedi emiatt szerkeszteni a fájljaimat, és nem csak az excel, semmi sem működik. Mit lehetne csinálni?2018. okt. 24. 12:06
1/8 anonim válasza:
Telepítsd újra, vagy használj LibreOffice-t.
2/8 anonim válasza:
Fájl-office fiók-itt jelentkezz be a diák o365 fiókoddal
3/8 A kérdező kommentje:
Be vagyok jelentkezve.
Hogyan kell újratelepíteni?
2018. okt. 24. 12:34
4/8 anonim válasza:
Na a "Z" generáció, akinek már a vérében van a digitális világ :D
Tessék kigugliztam neked:
Üdv,
egy "X" generációs
5/8 A kérdező kommentje:
De ezt már megcsináltam, szeptember eleje óta használom a diákprofilomat, és ma reggel jött ez a probléma. Ellenőriztem a fiókot, az office azt írja, hogy használhatom az összes funkciót, mégsem engedik az alkalmazások.
2018. okt. 24. 12:44
6/8 anonim válasza:
Mit görcsölsz vele? Ahogy #1-es írta: használj Libre Office-t.
7/8 anonim válasza:
Indíts el egy Wordöt és lépj ki-be a Microsoft fiókoddal.
Ha nyitottál egy üres doksit, akkor utána a File menüben lesz egy olyan, hogy Account. Azon a lapon a neved alatt lesz egy "Sign out" hivatkozás.
8/8 Kőváry Orsolya válasza:
Jelentkezz be a fiókba. Vagyis, mikor megnyitod a programot, jobbra fent a minimalizáló / bezáró ikonok mellett ott van a bejelentkezési lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!