"Elfizetése lejárt, a Word legtöbb funkcióját letiltottuk. Újraaktiválás". PLS SEGÍTSETEK! Mit kéne tennem?
Szóval úgy egy és fél éve vettem ezt a laptopot, akkor a csávókám az okospontnál feltelepített rá mindent ami szükséges, ahogy az lenni is szokott. Na már most 2 hete megjelent ez a kis hibaüzenet nem kifejezetten érdekelt csak a jegyzeteimet olvasgattam át, mi van meg, mi kell még alapon. Aztán közeleg a vizsgaidőszak gondoltam neki állok kidolgozgatni a tételeket, ám az angyalom nem enged semmihez hozzáférni, próbáltam én újraaktiválni mivel nyilván ez a gond, csakhogy egyik e-mail címemmel sem kompatibilis az office rendszere, ami vicces tekintve hogy én vagyok az admin. Na már most ezt a microsoft rendszert ( Word, PowerPoint és társaik) nem én telepítettem fel, hanem a srác az okospontnál. Most ő ha fizetős rendszert telepített a gépemre kétlem hogy kihúzta volna egy és fél évig. Alapból nem értem milyen e-mail címmel fut az office fiók mivel az enyémekkel nem. Azt írja az összesre hogy ilyen fiókkal nincs kapcsolat.
A kérdés most mit tudok csinálni?
Még garanciás a gép vigyem vissza hogy csinálják meg?
Megtudják csinálni anélkül hogy a fájlok elvesznének?
Csak mert nem kevés jegyzet van a gépen és nem szeretnék nagyon már jegyzetéből élősködni ha nem muszáj. Attól tartok hogy ha leszedik ezt a rendszert és egy olyat telepítenek rá ami már tényleg nem licencelt termék akkor azon a már mentett fájlok nem fognak elfutni mivel azokat még a mostani Worddel írtam.
Mit gondoltok mit kéne tennem?
"Mit gondoltok mit kéne tennem?"
Vesszőt a tagmondataid közé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!