Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Írom a diploma munkám word-be...

Írom a diploma munkám word-be és egyszercsak kidobott belőle, kiírta, hogy a word funkciói leálltak. Ujra megnyitottam a dokumentumot és az összes táblázat amit szerkesztettem, mind szét van csúszva, számok és betűk hiányoznak belőle, MIT CSINALJAK?

Figyelt kérdés

valaki tud valami megoldast amivel egybe vissza tudnám alitani?, vagy valami ötlet hogy mi lehet a hiba.

jah és azóta nem is engedi allitani a táblázat méreteit.?

2016. márc. 25. 18:08
 1/1 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy korrupt word van a gepeden vagy "kezdo" verzio?

[link]

ha biztosra akarsz menni, es en azert egy diplomamunkanal biztosra akarnek menni, ujratelepitenem az officet.

Mondjuk tudom, hogy ez Magyarorszagon nem szokas, mert mindenki szedulesig torrentezik, de esetleg megveheted a word software-t?

2016. márc. 25. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!