Microsoft Store problémában segítség?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy meg szerettem volna venni a Forza Horizon 4-et a Microsoft Store-on keresztül. Nem volt még korábban regisztrációm ide, így gondoltam belevágok. Amikor beírtam az e-mail címem, nem fogadta el, mert szerinte van már ezen a címen regisztráció (nem gépeltem el). Tuti, hogy sose regisztráltam ide, gondoltam, végül belementem az "elfelejtetted a jelszavad?" részbe. Itt kitöltöttem a szükséges dolgokat, kapcsolattartási e-mailnek megadtam az anyukám címét stb. Amikor az anyukám megkapta a levelet a Microsoft-tól, leírták benne, hogy nem adtam meg elég infót. Megcsináltam még 2x, és ugyanezt a levelet kaptuk. Valamikor, valamelyik próbálkozásomkor kaptam egy 7 jegyű számot új jelszónak, de azt se fogadta el. Fogalmam sincs mitévő legyek, én mindig nyomon követtem, hogy milyen regisztrációim voltak, nem tudom, hogy történhetett ez. Lehet valahogy törölni a Microsoft Store regisztrációt és csinálni egy újat ugyanazon a címen? Vagy valahonnan ki lehet deríteni a jelszót? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.2018. okt. 24. 00:36
1/1 anonim válasza:
Csinálj akkor egy új e-mailt aztán kezd újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!