A Microsoft Word szöveg szerkesztőben készült dokumentum elmentése után a fájl kinézete a következő: Ikon: Adobe Reader ; fájlnév: amit megadtam ; kiterjesztés: . Doc és nem lehet megnyitni. Mit tegyek, hogy ne Adobe legyen?
Először is nagyon szépen megköszönöm az ismeretlen, segítőkész embertársaimnak a kérdésemmel való foglalkozást. Igaz, hogy a kapott tanács alkalmazásával még nem oldódott meg a probléma de szerintem akkor is hasznos volt a tanács, mert ebből legalább megtudtuk, hogy hogyan reagál a gép a tanácsolt műveletre és ez belesegíthet egy következő lépés vagy lépések megtervezésére. Íme a gép rejtélyes viselkedése:
Ha jobb egér klikkel kiválasztom a társítás menüt, kizárólag az Adobe jelenik meg, tehát csak ezt társíthatom. Az alatta lévő "egyéb programok" szövegre kattintva sem jön fel a Word, csak az alábbiak:
Internet Explorer
MPC-HC X64
VLC media player
Windows media center
WordPad
Jegyzettömb
Paint
Windows fényképnézegető
Windows Media Player
Az "egyéb programok" menüponton kívül a tallózás ikonnal is próbálkoztam, de ott sincs Word.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!