Ezt a fájlt meg tudom nyitni még valahogy (. tmp)?
Figyelt kérdés
Volt egy .doc kiterjesztésű dokumentumom pendriveon és ahelyett, hogy gépre lementettem volna, pendreveról megnyitottam a fájlt és úgy kezdtem bele írni. Már volt plusz három gépelt oldalam, el akartam menteni, de kiírta, hogy kevés a merevlemezen a hely ( a C-meghajtón 1,2 gb, a pendrive pedig 16 gigás és csak pár kép volt rajta. Ennek ellenére a windows kilépett a dokumentumból és azt írta, hogy a fájt .tmp kiterjesztéssel lett elmentve. A régi dokumentum sehol. Letöltöttem olyan programokat, amik elvileg megnyitják az ilyen kiterjesztésű dokumentumokat, de semmi. Ha valaki tudja, hogy mit kéne csinálnom vagy ha átküldöm a fájlt és le tudja menteni és elküldeni, akkor megköszönném.2013. ápr. 24. 20:18
1/5 anonim válasza:
Megvan a .tmp fájl? Mert ha igen, akkor Word-ön belül:
Fájl - Megnyitás - Fájltípusnál kiválasztod, hogy "Szöveg helyreállítása bármely fájlból (*.*)"
Ezek után ha kiválasztod a fájlt, akkor elvileg meg kell, hogy nyissa.
2/5 A kérdező kommentje:
Jee, sikerült :) köszönöm szépen! :D
2013. ápr. 24. 20:44
3/5 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy azt a háromnegyed oldalt, amit el akartam menteni nem rakta hozzá, de a nagy része megvan :)
2013. ápr. 24. 20:45
4/5 anonim válasza:
Nálam nincs olyan lehetőség, hogy helyreállítás :/ Akkor mi legyen?
5/5 anonim válasza:
Megtaláltam, de így sem működött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!