Működni fog a leendő Wacomom?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék venni Wacom rajztáblát az Intuos szériából, és szeretném otthon is, idővel melóban és a suliban az okj-n használni. Kérdésem az, hogy a sulis gépek - a nappalis diákok miatt - rendesen le vannak korlátozva a rendszergazda által, még egy betűtípust sem lehet rájuk telepíteni. Ugyanakkor a suli által biztosított (régebbi) Wacomok mindegyik gépen jól működnek, USB-be bedugod, és megy. Nem tiszta nekem, hogy van ez a Wacom-nál, mindegyik készülékhez külön szoftvert kell telepíteni vagy elég, ha már egyszer egy másikhoz fel lett rakva a dolog? (A pendrive-omat is gond nélkül felismerik-telepítik a sulis gépek.)2018. okt. 22. 11:43
1/3 anonim válasza:
Nekem az intuos eddig mindenhol simán működött, kivéve egy hiper-szuper modern Asus-t (ironikus). Szerintem egy próbát megér, ha így is, úgy is venni akarsz rajztáblát. Amúgy a suliban miért nem használod akkor a sulis táblákat?
2/3 A kérdező kommentje:
Egyrészt szívesebben használnám a sajátomat, ha már van (lesz), másrészt amit kinéztem, az balkezes-barát (a suli által biztosított két típusból csak az egyik, újabbik félével tudok rendesen dolgozni, de ahhoz sem férek mindig hozzá). Remélem műxeni fog. :)
2018. okt. 22. 12:59
3/3 A kérdező kommentje:
Jó hírem van, műxik a sulis gépen is - úgy néz ki, elég csak 1x felrakni a megfelelő drivert.
2018. okt. 24. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!