Hompoth kérdése:
Eredeti Laptop töltő 19.5 V 7.7 A cserélni kell sajnos. fog e müködni megfelelően ha csak 4.7 amperes lesz az uj töltő? (az univerzális töltőt is vásárolhatnék)?
Figyelt kérdés
Sony vaio PCG 8131L laptoptol volna a szó !
A töltö kicserélésre szotrul ! az eredeti 19.5 V 7.7 A
2018. aug. 16. 07:35
1/7 anonim válasza:
Szerintem fog működni, nekem is cserélni kellett és alacsonyabb Amperrel is stabilan megy a laptop.
19V 4.74A
és az eredeti 19,5V és picit több, 6.15A
2/7 anonim válasza:
Lassabban fog tolteni vele, de kb. ennyi. A feszultseg legyen rendben, az amperszam ugyis csak azt mondja meg, maximum mennyivel tud tolteni es nem azt, hogy mindenkep mennyivel fog.
3/7 anonim válasza:
NE!
Nem fog lassabban tölteni mivel a gépnek fogalma sincs a töltő tűrés-határáról!
Viszont ekkora eltérésnél túl fog melegedni, és egy után gyártott sz.r nem hinném hogy kibírná!
Ez 63.8%-os túlterhelés!
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok.
Az #1-es által felhozott példa 29.7%!!!!
Sok kicsi sokra megy!
5/7 anonim válasza:
Univerzális töltőt vegyél inkább.
6/7 Szirty válasza:
Nem lesz az úgy jó! Valószínűleg túl fogja terhelni az adaptert a gép. Főleg ha töltődik az akku és közben be van kapcsolva a gép.
Hogy ennek mi lesz a hatása az attól függ hogyan viselkedik túlterhelésre az adapter.
7/7 anonim válasza:
Magasabb amperest használhatsz, de kevesebbet soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!