Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendszer telepitesevel kapcsol...

Rendszer telepitesevel kapcsolatos kerdes. (? )

Figyelt kérdés

A helyzet az ,hogy elviszem a merevlemezem egy szamitogepeshez ,hogy tegyenek ra uj oprendszert,viszont felek attol ,hogy beleneznek a rajta levo dolgokba.

Tudom,hogy ujratelepitesnel elveszik minden (ami nem is baj).

Ha kulso tarolorol (cd,pendrive stb) telepitik ra a rendszert akkor nem lesz baj abbol,ha jelszoval vedem a merevlemezt?

Tehat ha siman levedenem a C meghajtom ,akkor fogjuk tudni telepiteni az uj rendszert?

Koszi a valaszokat.

2018. okt. 19. 13:53
1 2
 11/14 Gábor_79 ***** válasza:
Pedig pont a pendrive vásárlását akartam javasolni. Mert az egyetlen értelmes megoldás. Mondod, ugyanannyiba kerül, de a szervizest legközelebb is meg kell fizetni, de a pendrive-od megmarad a tartalommal. Akárhányszor újrateheted. Először olvass egy leírást és rá fogsz jönni, hogy hallatlan egyszerű. Ha nem olyan egyszerű, akkor három napon át, naponta egyszer elolvasod a leírást és tudni fogod. Plusz kérdezhetsz még.
2018. okt. 19. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:

"Pendriveot vehetnek ,de az is kerulne annyiba ,mintha veluk csinaltatnam meg" Ugyan már! Egy 8GB-os pendrive max 2000 forint és bőven ráfér a Win10 telepítő is. Ennyiért nem telepítik fel neked.

Ha meg van neted (már pedig van, mert valahonnan írsz), akkor letölteni és a pendrivera felrakni se nagy szám.

2018. okt. 19. 20:57
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 - Szeretem mikor nem a kerdesre valaszoltok es mindent jobban tudtok nalam. 2000Ft-ert 2Gb-s pendriveot lehet kapni boltban.

A baj pont az ,hogy nincs net a gepen ,mert a Windows 10 nem tamogatja azt az adaptert amit hasznalnek,telefonrol irok.

Most johet az ,hogy vehetnek adaptert,de utolag rajottam ,hogy a Windows 10 sem igazan jon be ,igy mindenfelekepp tenni kellene ra Windows7-et.

Egyebkent 3000ert csinaljak.

2018. okt. 19. 21:28
 14/14 Dongaben ***** válasza:

Ha valóban nem értesz hozzá, és 3e-ért megoldják, az Ok. Annyit kérj tőlük, hogy a TE gépedhez való drivereket töltsék le, és tegyék egy mappába, hogy otthon fel tudd telepíteni. (Alaplap, videokártya pontos típusa kelleni fog hozzá.) A használni kívánt adapter illesztőjét is!

(Amúgy...itt vidéken, a helyi PC boltban 2800 Ft-ért 16 Gb-os USB 3.0 Kingstone pendrive kapható, de ezt csak mellékesen írom...)

2018. okt. 20. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!