Miért van seemta v3-mon 20-30-40 fps-em? 8gb ram 4 magos 3,7 AMD processzor Nemtudom MIlyen AMD videókártya?
Mert az egy moddolt kaki. Ráadásul amire épül motor is egymagra van optimalizálva és hogy tovább bonyolódjon, csak x86, tehát 4GB korlát van a videókártya memóriával együtt...
Vegyél Intel processzort az biztos gyorsabb egymagos teljesítményben a mostani processzorodhoz képest!
Van egy autóm, van benne egy 150 lovas motor, van 4 kereke, meg valamilyen üzemanyag. Miért nem megy az autóm?
Értsd: Ne légy lusta feltenni egy Speccy-t, vagy AIDA64-et, és leírni, mi is van a gépben. Az Intel processzoros dolgot (amit előttem írtak) meg inkább felejtsd is el, mert egyrészt jelen árazás mellett a gatyád rámegy, másrészt lehet még DDR4-es RAM is kéne mellé, amiért eladhatod a vesédet.
Én nem azt mondtam neki. hogy legfrissebb intelt vegye meg...
Ha ezzel a kakival akar játszani és ilyen igényei vannak sokkal jobban jár egy Pentium G-vél a ramjának megfelelő szeriával hardveraprorol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!