Jól működne ez a PC ezzel az összeállítással? (többi lent. )
Jól működne ez a PC ezzel az összeállítással ?
Előre szeretném leszögezni hogy nem egy a NASA-t megszégyenítő gépről van szó ,de igyekeztem a lehető legjobbat kihozni a 300.000 ft-os keretemből.
A kérdésem konkrétan az lenne hogy ez az összeállítás mennyire lenne hatékony (helytálló) a jövőre nézve (2018-2019)
Illetve mennyire kompatibilisek egymással az alkatrészek, mert őszintén szólva alaposan utána néztem a dolgoknak, de csak "közép haladó" szinten értek a gépek szereléséhez. Nem vagyok profi és ez az első gép amit úgymond a semmiből rakok össze.
Magát a gépet egyébként 80%-ban játékra a maradék 20%-ban pedig videó/film nézésre használnám.
(Esetleg nagy képernyős TV-re kötve is)
Tanácsokat és esetleges módosítási javaslatokat is szívesen fogadok, de csak a fentebb említett kereten belül.
A válaszokat előre is köszönöm :)
PC:
-----
-Alaplap: GIGABYTE B360 AORUS GAMING 3 WIFI
-Processzor: Intel Core i3-8350K Quad-Core 4GHz LGA1151
-Videokártya: MSI GeForce GTX 1050 TI 4GB GDDR5 128bit PCIe
-RAM: Kingston HyperX Predator 8GB DDR4 3000MHz
-Tápegység: Raidmax Cobra 1000W Gold
-Processzor hűtő: Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB 2x120mm
-HDD: Seagate Barracuda 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 (ST2000DM008)
-SSD: Samsung 860 EVO 2.5 250GB SATA3 (MZ-76E250B)
-Gépház: Aerocool SYCLONE II
-OP rendszer: Windows 10
Elmagyaráznád nekem, hogy egy olyan géphez, ami padlógázon fog neked fogyasztani 180W-ot, miért kell bele 1 kilowattos táp?
Egy csomó egyéb helyen is elfolyik benne a pénzt anélkül, hogy bármi minőségi előrelépést elérnél vele. Magyarul ez így ennyi pénzért úgy rossz ahogy van.
Azzal a "középhaladó" szinttel elég nagyvonalú voltál magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!