Paypal az mennyire biztonságos?
Teljes mértékben az, hiszen közel 250 millió ember használja, szinte minden kereskedelemmel foglalkozó szervezet használja fizetési lehetőségként, és a közel 20 éve tartó működés, a belé vetett bizalom mind olyan tényező ami miatt nincs miért kételkedni benne.
A népszerűsége miatt persze rengeteg csaló, adathalász és egyéb kártékony ember próbálkozik a fiók megszerzésére (phishing által például egy hamis oldalra irányítva), de attól hogy van akinek kilopják az adatait még nem a szolgáltatás lesz kevésbé biztonságos, csak a felhasználó balfék vagy figyelmetlen.
Kösz a választ.
Jöhetnek még! Kíváncsi vagyok minél több ember véleményére/tapasztalatára.
Ti egyébként az igazi neveteket adtátok meg, vagy egy kitaláltat?
Csak úgy kérdem.
Későbbiekben, hogyha számlaszámot csatolsz hozzá, akkor nem fogod tudni megcsinálni. Illetve, hogyha valamilyen oknál fogva hozzáférnének a jelszavadhoz, és belépnének, akkor automatikusan lekorlátozza a PayPal a fiókod funkcióit, hogyha gyanús viselkedést észlel, ezáltal nem tudnak pénzt utalni róla. Ilyenkor kérheti a személyazonosságod bebizonyítását. Ezért nyilván a rendes nevedet, lakcímed kell megadnod.
Egyébként teljes mértékben megbízható, de ezt már előttem is leírták.
Jó köszönöm a válaszokat!
(A biztonság kedvéért beálítottam a 2lépcsős azonosítótt is.Ha egy hacker beakarna lépni akor legyen egy kis esélyrá hogy nem tud belépni.Habár ha annyira pro a hacker akkor így is,úgy is feltöri.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!